Стотици кандидати, устремени към голямата музикална сцена, показаха глас и артистични умения по време на кастингите за X Factor в София.

В продължение на три дни всеки кандидат от столицата получи възможността да се срещне с екипа на шоуто и да покаже най-доброто от своя потенциал.

Голямата изненада за участниците беше плеядата от звезди от трети сезон, която откри голямото прослушване. Иво и Пламен, Невена, Михаела, Славин и Люба Илиева внесоха незабравимо музикално настроение сред кандидатите за звездна кариера.

Сред представителите на София е 36-годишна дама-кинолог, която има една любов освен музиката – котките-шампиони. Очарователната блондинка споделя, че хобито с пухкавите домашни любимци се е превърнало в истинска страст, увенчана с много победи.

„Следващото предизвикателство е сцената на X Factor. Човек трябва да се бори за мечтите си – по-добре късно отколкото никога“, разказва кандидатката за шоуто, която вярва, че може да нареди още един трофей сред множеството награди на котешките представители.

В истинска дилема се оказа участничка, която се бори за позицията на адреналинка в „Господари на ефира“ и място на сцената на X Factor. Екстравагантната дама пристигна с нов имидж, признавайки, че не е сигурна кое предаване ще ѝ донесе повече успех, но вярва, че шоубизнесът е нейното бъдеще.