Борис Солтарийски, вокалът на Слави нямал късмет с жените. След като гаджето му Мартина го заряза и се хвърли в леглото на шефа му, Борето не може да си намери гадже.

От няколко месеца певецът ходи сам по светски събития и не може да свали никакво гадже. Всеки месец Солтарийски го окъсвал финансово и не можел да върже двата края. Постоянно искал заеми от колегите си. На заплата се разплащал и към края на месеца музикантите пак му заемали пари.

Влязъл във финансова спирала и не можел да си стабилизира финансите. Близки на вокалиста от ''Шоуто на Слави'' обвиняват Боцко за този факт. Вярно, че не му стигат парите, но където седнел и станел Боцко постоянно се жалвал от недоимък.

Приказките, че няма парички стигнали до засуканите мадами, към които Боцко имал симпатии. Заради плъзналите приказки относно финансовото фиаско на Борис дамите избягвали певеца като прокажен. Солтарийски не можел да си прави сметката и все се чудил къде изтичат парите му. Уж бил известен, а една дама не му се връзвала.

След кратки разсъждения осъзнал, че нестабилните му финанси са причина за отлива на гаджета. След разочарованията решил да затегне колана, пише skandalno.net. Купил тефтерче, където си записвал покупките. Правил си списък за най-необходимото и не си позволявал ненужни разходи.

Колегите от екипа вече на шега го наричали Симеончо (Дянков). Борис се включвал в шегите и смеейки се казвал, че прилича на Дянков само по финансовата дисциплина. Дянков не можел да се мери с него по визия. Борис бил къде, къде по красив и талантлив от Дянков.