На Дамян Попов може и да му излезе късмета с една от сексапилните жени в България. Снощи на коктейл по случай номинациите на БГ Радио,  Аксиния почти налетя на дебютанта.

Цяла вечер Дамян, Аксиния и Йоана (от Дийп Зоун) се вихриха в луди танци на партито на БГ Радио. Чаровният идол неколкократно е споменавал, че Аксиния е жената-секс в неговите еротични фантазии и всички присъстващи на знаменитото събитие забелязаха, че и тя не остана безразлична към него.

След многобройни наздравици, разговори за силикон, музика и вицове за блондинки, Дамян и Аксиния се уединиха на сепаре в столичното хитово заведение "Тифани", където дълго продължиха да събират погледите на колегите си и предизвикаха шушуканията на журналистите.

Дали Аксиния или Йоана ще придружат под ръка Дамян Попов на връчването на наградите на БГ Радио, можем само да гадаем. За сега едно е сигурно, този млад и талантлив изпълнител заслужено бе номиниран за дебют на годината и ще се бори заедно с Рут Колева, Маги Джанаварова, Поли Генова и B.O.Y.A.N.