Дамян Попов за втори път се включва в празничния концерт по случай Деня на Варна, който се отбелязва на 15 август, Успение на Пресвета Богородица.

Морската ни столица е в сърцето на певеца, роден в Добрич, който винаги с удоволствие пее за жителите и гостите на града. На огромната и модерна сцена, построена на Морската гара, изпълнителят представи микс от свои авторски песни и няколко световни хита. Заедно с него бе и неговата дуетна партньорка Миа, но най-голямата изненада за публиката бе появата на Дивна.

Двамата за първи път представиха на живо актуалния им хит - “Твоето момче”:

“Изключително съм щастлив, че отново съм гост на Варна, а невероятната публика през цялото време пя заедно с мен. Радва ме факта, че “Твоето момче” се приема много добре, както от зрителите, така и на живо. Песента е сред най-харесваните и слушани български поп-песни в момента, а това е оценка за добре свършена работа”, с гордост заявява Дамян Попов.

Близо 30 хиляди аплодираха изпълнителя на музикална компания “Пайнер” във Варна, както и неговите колеги, сред които Атанас Колев, Дивна, Дара, Тита, Михаела Филева и VenZy, Орлин Павлов, Графа, Павел и Венци Венц, 100Kila и др.