Съвсем скоро Дамян Попов ще представи видеоклип към денс версия на песента “Делено на две”. Певецът не крие, че с този проект иска да покаже себе си.

След като за “Един милион” се довери на Криско за музиката и текста, сега той избра да последва музикалната линия на хита си от 2014 година “Не виждам без теб”. По нея той работи с композитора Калин Димитров, който е и музикален продуцент на предстоящия му албум, а за текста се довери за първи път на Росен Димитров. Дамян е категоричен, че преди всичко иска да остави своя следа в творчеството си, пише Planeta.tv.

“Старая се да изградя собствен стил”, разкрива той пред онлайн издание.

Изпълнителят смята, че само по този начин ще е искрен с аудиторията и ще успее да й въздейства максимално, когато не се стреми да подражава, а да внася собствен почерк.



“Най-важното е една песен да ти въздейства, да искаш да слушаш милиони пъти без да ти омръзне… Да ти навява емоционални спомени от миналото, да те кара да мечтаеш и да си мислиш за бъдещето, да е винаги до теб… Музиката е неразделна част от ежедневието ни. Музиката е живот… Надявам се всеки да открива по нещичко в музиката, която правя”, споделя още пред изданието Дамян.