Тази седмица в “Автограф гостува Дамян Попов.

В момента певецът се чувства много щастлив, защото успява да намери баланса и в личен, и в професионален план. Неговата философия за нещата от живота е, че когато човек се развива и не прави всичко на всяка цена, тогава се чувства по-щастлив.

“Не трябва всички цели, които съм си поставил да се превръщат във фикс идея, защото понякога тези разочарования те карат да се депресираш и да стигаш до състояния, които не са толкова полезни за теб самия. Така че за мен е много важно да намирам баланса във всяко едно отношение”, казва Дамян.

Наскоро изпълнителят осъществи поредната си мечта и цел. Той предложи на публиката най-новото парче в репертоара си със заглавие “Твоето момче”.

“Смело мога да кажа, че това е най-мащабният проект, с който някога съм се занимавал и в който съм влагал толкова много ресурс като работа, идеи, възможности във всеки един план, включително и финансов. Може да се каже, че видеоклипът към песента е най-хубавият, който съм правил до момента. Но аз не обичам да ги степенувам по този начин, защото в крайна сметка всеки един режисьор, с който съм работил и всеки един екип имат свой почерк и свои виждания. И особено когато говорим за имиджов и сюжетен клип, нещата са несравними, защото гониш различни идеи”.

Дамян е доволен от работата, която е свършил, но в крайна сметка смята, че почитателите имат последната дума и по техните отзиви и коментари разбираш колко е успешен или не толкова успешен е един проект.

“За мен този фийдбек с тях е много важен. Заслушвам се, зачитам се, особено когато си отворя Planeta Official обичам да прочитам голяма част от коментарите - и позитивните, и негативните съответно. Ако има градивни негативни коментари, те са важни за мен. Смятам, че и ако няма негативни, значи има нещо не както трябва. Ако един клип не пробужда у теб желание да го изкоментираш, било то положително или отрицателно, значи някой някъде не си е свършил работата. Затова за мен е много важно да прочета всяко едно от мненията, които получавам от феновете и много често си взимам бележка.“

Пред водещата Галя Димитрова Дамян признава, че с екипа за първи път са се старали не само да са комерсиални и да търсят мелодичното звучене и интересен текст. Искали са проектът да има и стойност и смята, че са го постигнали.



“Някакси ние артистите започваме да се губим, да губим себе си и своята идентичност, когато следваме само течението, което е актуално. Не казвам, че модерното звучене в момента е лошо. Но понякога на мен самия ми се иска да се направи нещо по-различно, нещо, което за самия теб да представлява гъдел, предизвикателство и да знаеш, че това е твоя проект, че ти си се постарал и си вложил музика в музиката си”, казва още певецът в “Автограф”.