Поп певецът ще запомни лятото на 2016 с много пътувания, концерти край морския бряг и вълнуващи моменти.

Началото бе поставено с премиерата на сингъла “Не вдигай”, който намери заслужено място в музикалните класации и клубовете. Тази песен бе сред водещите заглавия по време на участията на Дамян Попов, а те не бяха никак малко това лято.

Варна, Албена, Бургас и Плевен са само част от местата, в които певецът имаше концертни изяви, а паралелно с това той бе част и от международното жури на 10-то юбилейно издание на фестивала на изкуствата “Трикси”.

В дните между професионалните си ангажименти, Дамям Попов успя да намери време и за почивка, като посети актуалните парти дестинации - островите Ибиса и Миконос.



“Щастлив съм че не пропуснах да се разпиша в Ибиса и Миконос”, споделя с усмивка Дамян и допълва, че е истински фен на Средиземноморието.

Той си пожелава още много подобни пътувания, но това остава за по-нататък, защото в момента активно работи по нови проекти.
По думите му предстоят едно дуетно парче, както и самостоятелен сингъл, но на този етап той предпочита да не разкрива повече подробности.