Куп суперлативи за кубинския лидер Фидел Кастро изстреля Йорданка Христова в ефира на Нова.

''Той е цар на пиара, невероятен човек'', каза певицата, която от години е спрягана за негова фаворитка. ''Фидел не може да е гадже на никого. Неговата любима е Куба и това е. Той се отрекъл от всичко, за да работи за страната си'', каза приповдигнато Данчето. Тя отсече, че наш политик не е правил това, което Кастро за Куба. ''Политиците ни искат всичко, но не правят нищо за България'', обобщи примата.

Тя отрече да е комунистическа певица. „Всичко съм постигнала сама. Аз бяха заслужил артист и после се омъжих за Георги. Нищо не съм взела от строя. Не съм виновна, че съм родена през 1943 година. Кариерата ми е минала през онези времена. Аз какво да направя? Няма да размахам лилавите демократични знамена сега, не става", обясни тя.



Христова нарече гнусно политбюрото, спретнато от продуцентите на "ВИП брадър". „Аз нямах право да се бъркам кой какво да прави. В къщата бяхме 18 човека. Намесих се веднъж, за да има какво да ядат. За такива дреболии се бърках", каза тя.

За изцепките на Тодор Славков, Христова обясни, че той от доста време бил съсипан.

„Тодор има изключително чувство за хумор, но си е странен. Когато го обвиняваха за изнасилването, той беше с гипсиран крак. Пълна пародия. Тодор се срина след смъртта на баща си. Това е истината. След смъртта на Иван той е друг", каза певицата.