След като дълги години не се понасяха, Лили Иванова и Йорданка Христова изненадващо проявиха любов една към друга?! Това се случва непосредствено след концерта-провал на примата, който погази и К19 правилата с препълнен капацитет на Античния театър в Пловдив.

По повод събитието Данчето запя нова песен. Ето какво написа тя в социалната мрежа: "Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти. В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска. Това не е демокрация, а анархия! Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери... Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна. Ние тук не сме научени да спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно".

Не закъсня и реакцията от страна на самата Иванова, която кратко и ясно отсече във Фейсбука си: "Специални благодарности на Йорданка Христова" и тагна колежката си, с която от време оно не могат да се дишат. Ако прегледаме и стари интервюта на Данчето, в тях тя открито говори как съжалява колежката си. "Възхищавам и се за някои неща, но за други я съжалявам. Че е самотна, че няма приятели...  Много хора около нея са лицемери. Друго е да имаш контакти, душевна връзка - както аз например с моите деца например. Но не, аз не я упреквам, тя е решила да е сама. Аз например, никога не бих постъпила така", заяви преди време в интервю пред Сашо Диков Христова.