Разхубавяващата се с всяка изминала година естрадна легенда твърди, че няма нито една пластична операция. "Така се подмладих с йога, че мога да кандидатствам за "Гинес", казва Христова.

На любимката на Фидел изобщо не й пука, че с Лили Иванова и Богдана Карадочева ги наричат "примадоните на старата власт". "Вярно е, и трите сме били снахи на Политбюро. Голям майтап! Какво спечелихме ли? Аз лично само негативи. Но не съжалявам за нищо, защото съм обичала съпруга ми, Бог да го прости, имам две прекрасни деца, страшно уважавам свекъра ми Григор Стоичков... С Богдана бяхме по-близки приятелки. Обичахме да играем карти - белот и покер.

Имахме общи познати и досега се събираме с Боян Иванов. Здравко Радоев, първият й съпруг, много го обичах, също и майка му. С Лили се познавам пак покрай Здравко Радоев. Те имаха „милиционерски брак", както се казваше у нас. Живееха заедно, но без подпис, както и с Гари (Асен Гаргов - б.р.).

Винаги съм уважавала Лили, но сме много различни. Тя много слуша разни хора и понякога грешно реагира. В книгата й има доста истории, които не са верни... Лъжа е например, че съм й се обаждала, докато беше женена за Янчо Таков, и съм я наричала Лиленце. Пък след това не съм говорела с нея. Няма такова нещо! Янчо е по-млад, а аз обичах по-възрастни мъже", захапва я елегантно Данчето Христова.

Източник: lifestyle.bg