Бургаският строителен предприемач Данчо Динев отвори личния си автопарк, заради шоу-конкурса Miss Bad Girl 2011, който ще се проведе на 29-ти юли от 22.30 часа в култово заведение на Слънчев бряг.

Тунингованото бижу Mercedes SL 65 AMG, което от специалисти е оценявано на 500 хил.лв, влезе в ролята на партньор на една от участничките. В специално заснети видео визитки, които ще се излъчват по време на конкурса гостите ще видят и как танцьорката Николета като истински професионалист с гъба и водоструйка в ръка лъска поръчковия автомобил.

Организаторите се надяват именно сребристият звяр с вдигащи се на горе врати да докара Данчо Динев на конкурса на 29-ти.

Цял арсенал от звезди вече е потвърдил присъствие за горещото шоу. Андреа и Устата ще оценяват момичетата наред със спонсори и журналисти.

Ден преди надпреварата ще се построи 15 метрова сцена, на която десетте лоши момичета ще правят много лоши неща.

Конкурсът ще премине под формата на шоу спектакъл в три тура, като всяка една от палавниците ще е със собствен секси псевдоним.

Началото на блясъка ще бъде поставен от балет, а между туровете ще бъдат поканени изпълнители. Водещи на вечерта, която ще премине под мотото "... и тя има своето хоби", ще са Ива Атанасова и Нина Никол, а журито няма да пропусне възможността да зададе и своите неудобни въпроси към претендентките.