Един от най-върлите противници на чалгата у нас - Данчо Караджов, се оказа възхитен от звездата на масовия жанр Преслава.

Ветеранът рокаджия от група "Сигнал" втрещи всичките си колеги, след като не се поколеба и изсипа цял вагон суперлативи по адрес на едрогърдата чалгаджийка, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

"Колкото и странно да ви звучи, чувствам се прекрасно, че до мен стои Преслава. Аз съм на 60 години, тя е на 28 години. Нищо не би могло да ме притесни в какъвто и да било аспект. Тя доказа, че не е тази популярна личност в средите на попфолка, която лети по небето, а не стъпва по земята. Напротив, оказа се едно много земно момиче, което не се е главозамаяло от славата в този бранш", не крие възхищението си Данчо.

Впечатленията от Преслава музикантът събирал през последните седмици по време на работата им като жури и ментори във втория сезон на шоуто "Гласът на България".

Докато проучвали заедно млади таланти, рокаджията бил възхитен от фолк дивата и нейния висок професионализъм.

"Може би щеше наистина да ми е неприятно да работя с друга нейна колежка, защото сигурно нямаше да намерим общ език. Но с Преслава е невероятно удоволствие да се работи", категоричен е Данчо.

Музикантът си направил труда да прослуша някои нейни песни и установил, че те никак не са лоши.