Отношенията между Йордан и Даяна продължават да озадачават участниците във „Фермата”, които станаха свидетели на ревността на актрисата в последния епизод. Повод за скарването помежду им се оказа масажът, който илюзионистът направи на Ваня. Видимо разгневена, любимата му показа пред цялата група, че е обидена и не желае да разговаря с него.

Позитивни емоции и обединение на групата донесе импровизиран футболен мач, в който Мария показа завидни умения на терена, контузи няколко играчи и вкара виртуозен гол с пета. „Мъжките игри не са ми чужди. Малко наритах момчетата, но нищо им няма!“, отсече след попадението си тя. Данчо използва мача, за да се помири с Даяна, като коментира с усмивка, че най-сетне е бил между краката й, защото й е вкарал гол.

Актрисата не издържа и бързо му прости, като двамата си легнаха заедно в прекрасно настроение. Отношенията с буйна ревност, щастливи сдобрявания и много смях са направо на семейна двойка в първите дни след сватбата, коментират зрители. Стоян Маджаров стана първата жертва на развенчаната мъжка солидарност във „Фермата“. След като разбра, че повечето участници от силния пол го смятат за страхлив и безхарактерен, той беше изпратен на дуел от фермера на седмицата Калоян.

От своя страна гайдарят се закани да защити честта си на Арената и да докажа на останалите мъже, че не са прави.