Йордан от "Фермата" отпадна след битка със Стоян. В предаването "Преди обед" той разказа повече за участието си и за отношенията си с Даяна Ханджиева. "Не съм го подценил Стоян. Поздравления за наистина мъжката битка. Стоян беше изключително достоен съперник", каза Данчо. "Чисто психологически загубих. Стоян в 10 от 11 битки ще го бия винаги. Но не сега", допълни той. "Виждам много неща, които бих желал да променя в мен, въпреки че съм на 40 години. Например, да бъда много по-сдържан и много по-търпелив", сподели още Данчо.

"Когато имаш симпатии към един човек, в тази затворена среда нещата се случват по съвсем различен начин. Много малко хора могат да го разберат - единствено хората, които са били вътре и поставени в такава ситуация. Само те могат да разберат защо човек се държи по подобен начин. Навън аз не бих се държал по подобен начин", разказа той. "Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина. Не се чувствам по никакъв начин балък", допълни Йордан.

"За мен най-важното нещо, което спечелих от "Фермата", е Даяна като приятел. Тя е много истински човек. Голяма рядкост са такива хора", сподели той. Какво е избрал Данчо - Даяна или Камелия? "И Даяна, и Камелия", отговори Данчо. След напускането на "Фермата" той първо се обажда на шофьор, който да го вземе. "След това се обадих на Даяна. Камелия ме посрещна нормално. В прекрасни взаимоотношения сме с Камелия. Доверието едва ли съм си върнал у нея", каза Данчо. "Не съм влюбен в Даяна, да речем - много добри приятели сме. Спечелих още повече приятели след "Фермата", допълни той.

"Пожелавам на всички политици да бъдат толкова отворени и да умеят да показват слабостите си, защото това показва, че сме истински хора. Аз винаги съм бил истински и откровен", каза Данчо, който е общински съветник.

Източник: Блиц