Младият изпълнител Дани, който в началото на лятото , стартира своята музикална кариера, споделя, че е бил на ръба , дори е обмислял да сложи край на живота си.

"В годините в които ,ставаш самостоятелен човек,нямаш контакти с родителите ти, започваш да се самозалъгваш за някои неща. Случайно , когато бях на дискотека с мои приятели, дойде момче , което се запозна с нас , почерпи ни по едно питие -като настояваше да ни почерпи по още едно. Ние въобще не предполагахме какво има в питието , тъй като вече бяхме полу пияни, а и бяхме в настроение . Дори не предполагах ,че в питието е имало наркотик, тъй като бяхме в голямо настроение и не съм и предполагал,че това ще стане.
Това момче , продължи да идва при нас - като всеки път , ни черпеше . Имаше период от няколко седмици , в които не излизахме с него . Започнах да не се чувствам добре. Бях ядосан , не можех да търпя никого,усещах ,че става нещо с мен. В профила си въпросният човек,не беше влизал от няколко дни , а на телефона си , не отговаряше.

Поразрових се малко , за да разуча за този човек. Попитах мои приятели от София за него - а когато чух истината за него останах "гръмнат".

За бога , този човек е наркодилър и ние сме поредната му мишена .... На следващият ден не ми пукаше, какъв е , просто исках да изляза на дискотека , този човек да е там и да ме почерпи питие , в което да има наркотик. "-споделя изпълнителя.
За развръзката на историята , изпълнителят споделя,че съвсем скоро ще разкаже пред някои телевизии , но смее да потвърди ,че в момента не употребява наркотици и се чувства много добре.

В момента Дани работи по най-новият си проект, който съвсем скоро предстои да излезе.

В момента с пиара на Дани и други изпълнители, подготвят кампания , против наркотиците, която в края на юли трябва да е факт !