Александра и Даниел ще преживеят своята незабравима приказна сватба тази вечер във "ВИП Брадър", а положителните емоции ще докарат съквартирантите до сълзи от щастие. Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани започна с една обикновена мисия, в която те трябваше да влязат в ролите на булка и младоженец, а всички останали да помагат за подготовката на фиктивната сватба.

Завладени от емоции и приятни чувства, двамата постепенно започнаха да обмислят идеята да помолят Биг брадър да се венчаят наистина, а с всеки разговор помежду си, те се чувстваха все по-сигурни в желанието си да го направят. След множество перипетии, с които се сблъскаха, след взимането на това важно решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и дори неодобрението на родителите им не ги спря. Тази вечер ще станем свидетели на романтичната сватба на двамата влюбени. Смях, любов, сълзи от щастие, традиционни ритуали по крадене на булката, чупене на питката, първи танц и тонове положителни емоции ще съпътстват най-важния ден за Дани и Алекс, а в края на деня те ще се нарекат семейство Петканови.

След тази прекрасна любовна приказка обаче играта ще приключи и един от номинираните Съквартиранти ще трябва да се раздели с Къщата. Ваня Щерева, Мегз, Алфредо, Енджи и Тото са застрашените от изгонване, а зрителите ще определят кой от тях да напусне приказката на живо тази вечер.