Грандиозен бенд с две беквокалистки и златни хитове с преработен аранжимент – това са част от козовете на Анелия за концерта й в рамките на Балканския фест.

Събитието ще се проведе на 28 юли на стадиона в Несебър и ще събере на една сцена още имена като Индира Радич, Зафирис Мелас и Таня Боева.

„ Вярвам, че всичко ще е организирано добре. Извикала съм много колеги, с които съм работила покрай концертите ми досега, изключително добри музиканти, които много уважавам и които са доказали професионализма си през годините. Това са Дани Милев, Венелин Венков от „Куку Бенд“, Иво Моллов-Гугутката, Людмил Стойнев, който свири с Лили Иванова, Юри Божинов, Иво Дуков, Борил Илиев и две беквокалистки – Неделяна и Жени. Що се отнася до изненадите, които съм подготвила – няма да ги издам отсега, присъстващите ще имат възможността да ги разберат на място.”, сподели за „Монитор” Анелия.

Преди година на същото място тя се запозна с Цеца Величкович, която изнесе първия си голям концерт на българското Черноморие. И ако след шоуто сръбската звезда натовари в частния си самолет плюшени играчки, рисунки и цветя от феновете, то Анелия не й е оставила нищо за спомен. „Несериозно е да си подаряваме подаръци, всяка от нас беше дошла да си изпълни ангажимента. Ние не сме близки, за да прибягваме до такива сантименти. Но си направихме една снимка за спомен. Много усмихната ми се видя, позитивна.”, спомня си първата им среща изпълнителката на „Генерал”.