За финала на "Черешката на тортата" певицата Люси Дяковска, композиторът Дани Милев, актрисата Латинка Петрова, Дънди от "Акага" и фолк фурията Теодора готвят специално написана песен.

Музика, текст и аранжимент на дело на самите участници

Латинка Петрова ще готви първа, но преди това ще смъмри шеф  Иван Манчев.

С истински бабини рецепти и много настроение, тя ще впечатли гостите с гостоприемството си. Латинка ще изненада всички с това, че няма да сервира вечерята върху традиционна маса, а ще ползва красиво пиано.

Във вторник музикантът Дънди ще трябва да сготви риба, която никога не е приготвял –това ще е продуктът, който шеф Манчев му дава. В сряда Теодора пък ще шашне звездите с подаръци – букети с бонбони и карикатури.

На вечерята ще се заформи хоро, всички ще запеят народна песен, а Люси ще преоткрие себе си в тази музика.

Кулминацията на сезона ще дойде от Дани Милев, в четвъртия ден от седмицата – с песен, посветена на „Черешката на тортата”. В нея ще се включат всички звезди, като всеки от тях ще пее в собствения си стил.

Дани ще запише парчето и още на следващия ден ще го подари на всички – на гости при Люси. Освен, че ще меси хляб и ще сготви цели три малки супи в цветовете на българското знаме, певицата ще реши сама ще сглоби масата за вечерята.

По време на гостуването отново ще се пее, освен това ще реши да предизвика всички да се надпяват с любими песни едновременно.