Най-сексапилният актьор в риалити продукцията на Нова телевизия "София ден и нощ", по когото въздишат стотици тийнейджърки, се оказа татко на 6-годишно момиченце, за което често полага грижи.

Както в поредицата, така и в живота, той забременил приятелката си, имал намерения да живее с нея заради бебето, но когато то се родило, двамата се разделили.  Димитър Илков, както е истинското име на актьора, запазил приятелски отношения с майката на хлапето.

Припомняме, че героят му Дани е сред най-харесваните мъжаги в риалити сериала. Още от самото начало форумите гръмнаха от луди фенки на мускулягата и почитателки, причакващи го на всеки ъгъл.



Разочарование за представителките на нежния пол обаче беше връзката на чаровника с колежката му от сериала Михаела Павлова, която играе Рая.

Въпреки, че във филма двамата непрекъснато се разминават, в живота бързо се сприятелили и след третата серия вече живеели под един покрив.

Двамата имали бурна и страстна връзка, но слабите ангели на Дани му изиграли лоша шега.

Той изневерил на Михаела и двамата се разделили.

Сценаристите на "София ден и нощ" решили да претворят житейската им история в сериала и вкарали любовната им драма като основна сюжетна линия.


Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук