Напоследък на семейство Петканови определено не им върви. След като бяха обвинени, че си правят пиар с измислен развод заради делба на апартамент, сега ги хванаха в крачка да залъгват феновете си с далавера свързана с манията на много хора, а именно да ходят на фитнес. Заради пандемията зализе за спорт затвориха, а това предостави възможност за правене на пари при някои.

От няколко дни Даниел Петканов анонсира платено мобилно приложение, с което може да спортуваш в домашна обстановка. По думите на лудия репортер - с него може да влезеш във форма за много кратко време, а самия той демонстрира физиката си гол до кръста. В един от последните си постове Петканов обяснява, че към новото приложение имало толкова много интерес, че системата забила. "Всяка минута то е било сваляно над 100 пъти. Много хора споделиха за проблеми при регистрацията, аз също, независимо че съм "стар" потребител също не можех да го използвам", омайва последователите си чешита с цел да предизвика интерес към виртуалната програма за спорт.

Под коментарите обаче се появиха такива на възмутени хора, които очевидно са видяли за какво става дума и изобщо не са очаровани от начина по който Даниел трупа дивиденти на техен гръб. "Много странно защо кода е точно "dani4" и като цяло това стана като нов измамен бизнес. В България гледат как да ти вземат парите от нищото и това е някакви си по-известни личности започват да рекламират разни зарибяващи глупости и глупавия народ вярва", коментира Тино Караджов в Инстаграм поста на Петканов. 

Същият признава, че е бил потърпевш от друга популярна особа - актьорът от "София ден и нощ" Адриан Зурков. За целта заплатил 100 лв, но не получил особен ефект от "виртуалните тренировки". Според него и Дани Петканов е подхванал същата схема на припечелване на пари от наивници.