Ако допреди няколко седмици само се шушукаше за раздяла между Симона Загорова и любимия ѝ Даниел, то днес знаем със сигурност, че двамата вече не са заедно. За краха в отношенията им заговори лично дъщерята на Глория, която призна в телевизионния ефир, че е приключила връзката си с бащата на детето си. Тя обаче отказа да сподели публично какви са причините за раздялата, но побърза да отбележи, че остава в контакт с Даниел, тъй като двамата ще си делят грижите за бебето.

Но от думите на Симона, както и от последните действия на бившата ѝ половинка, определено си личи, че всякаква любов помежду им е изчезнала и дори прозира обида и в двамата. Още преди да съобщи официално, че са разделени, Загорова изтри всички общи кадри с Даниел, които е публикувала в социалните мрежи от началото на връзката им. А след интервюто, той направи същото, като се говори, че в момента се е отдал на любовна мъка и може би желание за отмъщение.

Това си личи от съдържанието, което Даниел споделя в мрежата през последните дни, а именно - как се забавлява в компанията на други хубави дами. Според близки до зарязания млад татко той не излизал от любимите си заведения в продължение на дни, а там давел мъката си по Симона, докато тя отглежда рожбата им