Фолкпевицата Мария и футболистът Даниел Златков заформиха отличен креватен тандем, като звездата на Вихрен Сандански се снима в клипа към новата й песен "Липсваш, мило мое". Парчето бързо набра голяма популярност, а смуглият ритнитопковец и Отварачката търкалят знойни телеса в доста провокативни кадри. "Изненадата за вас е моят съквартирант от "ВИП Брадър" и истински приятел Даниел Златков, който прие участие в "Липсваш мило мое", за което му благодаря отново", написа Мария в инстаграм при представянето на новата си песен.

Сега Златков и фолкпевицата публикуваха снимки в социалната мрежа, показвайки кадри от фотосесията, която заснеха. "Най-хубавите токчета са, когато има заради кого да се надигаш на пръсти. Липсваш, мило мое", написа загадъчно Мария към една от снимките. Трудно можем да разберем за кой мъж става въпрос, тъй като тя е висока около метър и петдесет и любовникът й може да е всеки освен Зуека или Рачков, пише lupa.bg.

Иначе при заснемането на клипа тя е накарала Златков да бъде гол до кръста, за да въздишат фенките му и многократно да гледат клипа. Благоевградчанинът преди време се снима и в клип на Азис и макар да има семейство, мнозина поставят под въпрос сексуалната му ориентация. Отскоро нашенският Роналдо управлява култовата дискотека "Фешън Хол" на Кулата.