Голяма интрига се заформя около предстоящата дебютна ММА изява на футболиста Даниел Златков. Запознати твърдят, че родния Роналдо ще се изправи в Клетката за боеве на 13 януари в зала "Арена Армеец" не срещу друг, а срещу самият син на кулинарния корифей шеф Петров - Веселин, научи HotNews.

Както е известно Златков и Петров имаха страхотни разправии в Къщата на "ВИП Брадър", в които готвачът открито го заплаши с големият си син Веселин. Сега, когато са извън къщата срещата им е напълно възможно да се случи. При това отрочето на Петров е с кариера на професионален боец.

В спортните среди усилено се коментира, че двубоя им вече е уговорен за 13 януари по време на гладиаторските битки на SFC6. При новината, че двамата младоци могат да се изправят на ринга, билетите за шоуто били преполовени. Групи от почитатели на футболиста и такива, които му симпатизират вече са се организирали да аплодират дебюта на Златков, независимо дали ще спечели.

Същевременно Даниел отново провокира с видеоклип бъдещият си съперник. "Готвачи, певци, водещи, май шега ви се вижда всичко?! Ще хвърчат скалпове!", закани се Златков.

Припомняме ви, че неотдавна синът на готвача се самопредложи на Златков във Facebook. "Предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров, под строго определени правила, а именно ММА правила. В името на отредените традиции на средновековието, в името на семейната чест, и в името на спортсментския дух и завещанието на великите ни прадеди, които проливаха кръвта си за да можем днес да говорим и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя, аз го предизвиквам на двубой и му предлагам един доблестен старт на неговата ММА кариера", написа Веселин.