В медийното пространство се появиха твърдения, че Даниел Петканов и Александра Богданска не са се разделяли и всичко е било пиар за VIP Brother.

Лудия репортер от "Часът на Милен Цветков" и моделът преди година обявиха раздялата си със скандал. Даниел разкри, че Александра му е изневерила, а той е разбрал за това, разглеждайки телефона й.

Сега двамата се оказаха сред участниците в любовния сезон на VIP Brother. Дали цялата история около връзката и раздялата им не е отдавна подготвен план, който да им осигури влизане в шоуто.



Читателка на сайта "Блиц" твърди точно това:



"Здравейте, изпращам ви снимки за това, че е време Даниел Петканов и Александра да спрат да лъжат цяла България! Те всъщност са заедно, подкрепям твърдението си с прикачени снимки, на които се вижда че това лято са били на почивка заедно, и че все още живеят заедно в Даниел. Истината е, че те ще се съберат "официално" в предаването, това е техен план от доста време насам и доста хора са наясно. Това е един голям заговор и измама на гърба, на който си правят страшна реклама!



Всичките са снимки са след раздялата им, снимката на картината е от профила на Даниел, може да се види и в епизода на черешката, когато бяха заедно, че това е същият апартамент, нейната снимка пред тази картина е тази зима, както и снимката на която са и двамата пред картината е пак от тази зима. Снимката на яхтата очевидно, че е от едно и също място, пак от това лято. Моля ви да остана анонимна защото съм тяхна позната."