Актьорът Даниел Крейг внезапно отказа ролята си във филма "The Whole Truth", дни преди обявената дата за започване на снимките в Бостън.

Британската звезда трябваше да започне работа по предстоящата драма заедно с актрисата Рене Зелуегър в Бостън, но около седмица преди началото на снимките той заяви отказ от участие в лентата без да даде обяснение за решението си.

Според в. "The Boston Globe", Даниел не е планирал оттеглянето си от ролята, тъй като миналата седмица бил забелязан на мястото на предстоящите снимки, а също се е подложил на необходимите здравни тестове преди заснемането на прожекцията.

Работата по продукцията за момента остава спряна, а началото на снимачния процес се отлага за неопределено време, докато екипът и продуцентът Кортни Хънт намерят достоен заместник на звездата от "Джеймс Бонд".

Американската актриса Рене Зелуегър и колегата й Гейбриъл Басо остават герои във филма, а според непотвърдена информация, актьорът Дани Хюстън вече води преговори за участие в лентата на мястото на Крейг.

Изглежда графикът на Даниел Крейг остава свободен до октомври, когато звездата се завръща на снимачната площадка в ролята си на Джеймс Бонд, пише БГНЕС.