Сексапилната Даниела Арнаут, която стана известна с връзката си с Димитър Бербатов, вече има нов обект на своите желания.

Горещата стилистка, танцьорка и какво ли още не, е лудо влюбена в един от най-желаните тийн идоли в момента – поп певецът Danny Levan.

Изпълнителят, по когото въздишат гръцки и испански момичета, обаче реши да заложи на българското и да потвърди максимата, че от нашенките по-хубави няма.



На няколко поредни светски събития Danny бе засечен да купонясва лудо с Даниела, а близки до вероятно новата светска двойка шушукат, че двамата определено не щадят средства и чувства, за да се радват един на друг.



Първата им поява бе на Седмицата на модата в София, където Danny бе придружен от поп фолк певицата Джорджия, за да прикрие всъщност чувствата си към Даниела.

Малко по-късно обаче двамата бяха отново заедно, а милото им отношение на откриване на столично хаус заведение затвърди мнението, че между горещата мацка и поп певеца има много повече от приятелство. Затова свидетелстват и фактите, че Danny бе специално посрещнат от Даниела и настанен на ВИП местата в заведението. Именно там палавницата закичи своя любим Danny с корона.