В ефира на Нова телевизия се върти видео анонс на новия сезон на предаването „Отчаяни съпруги”.

Шоуто се рекламира от не кого да е, а от бившата половинка на Андрей Арнаудов – Даниела Янков, с която той е в развод. Това моментално породи слуховете, че сръбкинята и очилаткото са се събрали и тя ще заеме старото си място като ководеща до Вихра.

От мениджмънта на „Станция Нова” нито отрекоха, нито потвърдиха пред bliasak.bg слуховете, че Даниела ще е водеща на рубриката „Отчаяни съпруги”. Лаконичният им отговор гласеше, че всичко това е сериозно премислен ход и обещаха, че зрителите ще останат много изненадани.

Откакто медиите гръмнаха с новината за раздялата на Андрей и Даниела, злите езици веднага започнаха да гадаят коя ще заеме мястото на втора водеща на предаването. Най-усилено спряганите имена бяха тези на половинката на Крум Савов – Мая, на жената на Николай Бареков – Евгения и на Нели от "Туистър".

Според последните слухове в медийното пространство пък до Вихра трябваше да седне метереоложката от Нова телевизия Божана Филипова, която в реалния живот също е отчаяна съпруга. Преди две години красавицата се разведе с мъжа си – водещият на новините Косьо Филипов.