Бившата жена на Андрей Арнаудов – Даниела Янков, се е заела да издири нов, по-качествен мъж на ексколежката си в „Отчаяни съпруги” Вихра след краха на краткотрайния й брак с продуцента Иван Христов.

Според запознати сръбкинята дори вече е открила подходящия мачо.

Даниела твърдяла, че това е истински мъж, дори се канела скоро да запознае тв водещата с много представителен, заможен и възпитан свой познат.

Вихра и Даниела до ден днешен редовно си споделяли любовните терзания, а сръбкинята често я канела да й гостува в Белград, като е взела много присърце проблема, защото е минала по същия път.

Друга клюка около Вихра се завъртя покрай плюшеното зайче, подарък от водещия на предаването „Баркод“ – Марио Младенов, който беше сред първите гости в „Споделено с Вихра“.

Тогава той й даде за талисман дългоушкото, с който тя е неразделна. Това породи слухове, че между тях има нещо, но в крайна сметка те се оказаха безпочвени.

Междувременно стана ясно, че Иван Христов и Вихра са се разбрали да заровят томахавките заради дъщеря им – 6-годишната Ава. Те се уплашили цирковете помежду им да не засилят стреса при детето.

Телевизионната водеща преди време пусна официално съобщение до медиите, в което призова Иван да спрат медийната война помежду си, тъй като с това нараняват най-скъпото им - дъщеря им, пише в. "Монитор".

Въпреки новините за затоплянето между двамата се появиха твърдения, че Вихра събира свидетели, които да разкажат пред съда за връзката на Иван с Ирина Сарачинова, за да му отнеме родителските права, а пък той ги разубеждавал по всякакви начини.