Дъщерята на покойния фронтмен на поп-рок групата „Сленг“ Димитър Екимов – Дими, и ПР специалиста Ива Екимова, публикува емоционален пост на профила си в Инстаграм по повод наближаващия си абитуриентски бал, обвързвайки го с пандемичните условия, в които продължаваме да живеем. Посланието си към всички, които тази година ще бъдат абитуриенти, тя придружи със снимка, на която представя роклята, с която ще блесне в празничния ден. „Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст“, написа певицата Дара Екимова в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

„Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията ѝ.

Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата...Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!“, завършва младата изпълнителка. Дара Екимова навърши пълнолетие на 25 юни миналата година,припомня Woman.bg.