Тийн фуирята Дара и певецът Любо Киров са останалите нови имена в журито на "Гласът на България" в новия му сезон, научи HotNews. Както ви съобщихме първи сред тях ще е и Галена, като тримата препокриват образите на предишните ментори Михаела Филева, Графа и Камелия. Единствено Иван Лечев се оказа бетонират за стола на продукцията.

"Дара е готова да събере най-завладяващите гласове в отбора си и да изведе един от тях на финал! Треньорската корона доста ще й отива, не мислите ли? Очаквайте уникален нов сезон на “Гласът на България” тази есен!", анонсираха от продуцентската й компания.

След като HotNews по-рано днес съобщи името на Галена, че влиза в шоуто, от бТВ побързаха да потвърдят новината и съобщиха останалите имена. Нашите източници разкриха също, че за мястото на Любо се е борел и Руши Видинлиев, но в последствие се отказали в полза на по-известното и актуално име. 

Сезон 2021 на „Гласът на България“ започва в ефира на bTV през есента, съобщиха официално от телевизията. „Щастливи сме да приветстваме новите треньори, които се присъединяват към доказания екип от професионалисти на “Гласът на България”. Благодарим за всеотдайността на всички досегашни ментори в шоуто, които винаги ще открият приятел в лицето на bTV. Тази есен очаквайте нови музикални таланти, завладяващи гласове и добро настроение за българските зрители, слушатели и онлайн потребители“, каза Христо Хаджитанев, директор „Програма“ в bTV Media Group.