Тийн звездата Дара е в шок и ужас, след като изгуби мобилния си телефон заедно с дамската й чанта, където са и документите й за самоличност. Певицата обяви  и финансово възнаграждение. Инцидентът се случил в Пловдив, става ясно от поста й в социалната мрежа, видя HotNews.

"Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)... А в нея има важни документи и телефон. Чантата ми е черна за през кръста. Моля, ако някой я намери да ми пише!!! Предлагам възнаграждение!", написа Дара.

Заради истерията на певицата около инцидента, мнозина предположиха, че в телефона й е бъкано с нецензурни снимки и компромати. "Явно се притеснява голите снимки да не излязат на бял свят", коментират в социалната мрежа, а певицата контрира с мъдри думи: "Животът се променя. Губиш любовта. Губиш приятели. Губиш части от себе си, за които него не си подозирал, че може да ги няма. И после, без дори да го подозираш, пъзелът някак се нарежда, любовта се връща, идват по-добри приятели. Ставаш по-силен. Няма значение колко зле става положението, по-добрите дни винаги са там и винаги идват".