Стана ясно къде са отишли парите, които младата певица Дара взе за участието си в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв през пролетта. Пачките, изглежда, са изсипани в кабинета на неизвестен за момента естетичен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон. Пазвата на чаровницата буквално ще се пръсне!

Че Дара е надула балкона, се шушука отдавна, но до момента това бяха само слухове. Едва наскоро младата варненка се е престрашила действително да инвестира в обема на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude) on


Тя гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета, които щедро ги разкриват. Само до преди няколко месеца иначе сочната звезда показваше далеч по-скромни форми, които никак не я удовлетворяваха. Но оскъдицата вече е история. Сега Дара спокойно може да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол не само по размера на яката си дупара, но и по предната част на своя пищен силует.

Звездата е крояла планове за силикон поне от година. Сигурни източници твърдят, че са я чували да се оплаква, че сутиените много ѝ стягат. Тя трудно понасяла банелите, които се впиват в кожата и често причиняват зачервявания.

Като се чудела как да ги избегне, Дарина Йотова, както е цялото име на любимката на тийнейджърите, стигнала до извода, че няма друго спасения освен силикона. Той според нея отменя нуждата от носене на сутиени и дава възможност за далеч по-свободен живот без ластици и банели.

Доскоро обаче проблемът бе в цената на естетичната операция за уголемяване на бюста. Шефката на Дара – продуцентката Саня Армутлиева, категорично отказала да инвестира в нейните бомби, подчертавайки, че ако иска силикон, ще трябва да си го плати сама. За щастие, тв гуруто Маги Халваджиян се сетил да покани младата певица в шоуто за двойници „Като две капки вода”.

Според слуховете, тя се е разписала срещу 25 000 лева хонорар за своето участие. Част от парите са отишли в джоба на шефката ѝ Саня. Останалото младата варненка е наляла в своята пазва.

Сега тя се пъчи с новите си „приятелки”, които щедро излага под слънцето по плажовете край родната Варна. Сутиените са се превърнали в неприятна, но безобидна част от историята на звездата. Тя вече ги носи само по официални събития и то не като част от бельото, а като част от официалните си тоалети – под сакото вместо блуза.