Последните слухове, които не спират да се търкалят в жълтите медии свързват младата поп сензация Дара в любовна авантюра с чалга певеца Галин, видя HotArena.

Дали това не е пиар акция от страна на певеца, който иска да изчисти името си от имиджа, че си пада по мъже се питат феновете в мрежата.

Клюките стигат до там, че младата певица е завъртяла главата на Галин, а той харчел парите си като луд по нея. Той не само я отрупвал със скъпи подаръци, но и доста помагал за участията й на живо.

Дарина пък не спирала да се хвали пред приятелките си от жестовете на фолк идолът. Младата влюбена двойка често можела да бъде засечена из оборотните нощни заведения, а Дарина често присъствала на участия на Галин.

Говори се, че двамата не излизали от спалнята, защото Галин не можел да се насити на младата поп амбиция.

Пред „ШОУ“ Дара отрича всичко това и споделя:

„С Галин нямаме и никога не сме имали интимни отношения. Запознахме се на негово участия, където бях отишла с голяма компания от приятели, но не поддържаме контакт. А и в момента нямам време за такива неща, ангажирана съм с работа по нова песен и въобще не обръщам внимание на историите, които някои хора си измислят“, отсича младата певица.