Побързахме да обявим, че Дара и Папи Ханс отново са двойка, но певицата официално ни опроверга. Заради последното видео на Папи Ханс, доста музикални фенове, включително и медии, сметнаха, че екс-двойката си е дала втори шанс.

Дара обаче официално опроверга това. Двамата с Константин, както е истинското име на певеца рекламист, продължават да са в отлични отношения и да си колаборират успешно в музикалните си проекти. Такъв е случаят и с последният клип на Папи, пуснат по време на продължаващата карантина. Парчето се казва “Стой си вкъщи”, а видеото представлява монтирани кадри от фейстайм между Папи и Дара (която изглежда достатъчно секси във въпросните моменти и не беше трудно да ни заблуди!).

Двамата бяха заедно до края на лятото на 2018 година, като от тогава Константин имаше и друга връзка – с красавицата от Лисабон Рита, на която посвети песента “Твой”. Когато се разделиха с Дара, и двамата споделиха, че са запазили приятелските си отношения и винаги ще се обичат, независимо дали са заедно, или не.