Поп певицата Дара показа новите си татуировки, които направила малко преди рождения й ден на 9 септември. Едната от тях е малка дъгичка и е на рамото й, а другата е цифрата 9 и е разположена на крака й. "Защото съм родена на 9 септеври, а и всичко в живота ми е свързано около това число. Харесва ми символиката му", обобщи татуса си бившата на Папи Ханс, която цъфна в ефир в лилаво сако и къси панталонки. За личния си живот тя сподели, че с днешна дата е необвързана.

В "На кафе" тийн изпълнителката разказа, че е празнувала рождения си ден много спокойно, но цели два пъти. "Изкарахме страхотно, спокойно, без нищо дивашко, но пък бях доста емоционална и се чувствах много обичана... Бяхме с родителите ми и приятели във Варна. След това имах и второ парти за всички приятели от София, тъй като беше сложно да ги събера на едно място", разказа пред Гала брюнетката.

На въпроса "С кой световен актьор иска да заседне в асансьора?", певицата обяви името на Уил Смит, който й харесвал не само като мъж и актьор, но и като мислене и виждане към света. "Освен това много ми харесва как възпитава децата си", допълни още тя.