Поп лудетината Дара си има нова творческа тръпка, видя HotNews. Певицата от Х Фактор вече се подвизава по участията си със станалия популярен  у нас в последните месеци танцьор Реми Тоин. Тъмнокожият младеж, който беше сред най-забележителните участници в последния сезон на "България търси талант" вече обикаля страната в компанията на изпълнителката на "Недей", като част от нейния балет. 

Самата Дара била изключително щастлива от факта, че е успяла да вкара доза екзотика в изявите си, с което ще може да се откроява на сцената и да бъде така да се каже едни гърди пред конкуренцията. Двамата посрещнаха професионално новата година на изява в ивент залата на столичен мол, но това няма да е последната им съвместна спирка. Двамата работили по хореографии на хитовите парчета на Дара и скоро ще изненадат публиката с топ шоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elly (@ellyfanstagram) on

Реми Тоин е роден в България, но е от нигерийски произход. Прекарал детството си в домове за сираци и е намерил своя начин да стане „най-добрата версия на себе си“ – танците. Освен танцьор, той е и хореограф и участва в много музикални видео клипове. Финалистът в „България търси талант” е от най-търсените танцьори в България и един от малкото, които имат специфични акробатични умения. Иска да бъде танцьор на световно ниво, но е щастлив с любимата си работа в България, защото не всички негови колеги могат да изкарват хляба си като танцьори и хореографи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remi Toin (@remitoin) on