Тийнсензацията Дара от няколко дни отмаря на родното Черноморие в компанията на различни мъже, сред които обаче не забелязваме гаджето й – Папи Ханс. Шантавата певица се заиграва с друг, като действията й бяха запечатани в снимки, пише "България Днес". Дара се навърта около заведение в Лозенец, на което колегата й от „Вирджиния рекърдс“ Венци Венц е управител това лято. Всеки ден от седмицата има различно парти през деня, а музикантите се забавляват на макс.

На част от фотосите, които фотографът Владо Василев Vladoff е направил, се вижда, че Дара не пропуска момент, в който да позира и да пъчи голямото си дупе пред обектива му. Тялото на младата певица е доста наедряло напоследък и съвсем не е толкова стегнато, колкото го виждаме на добре обработените й снимки в социалните мрежи.

Въпросните кадри, на които се натъкнахме, не са редактирани и показват неприветливата реалност, а тийн идолката отказва да ги качи в личните си профили в Интернет.

По дупето и бедрата на Дара се забелязва и целулит, който тя не желае да натриса в полезрението на феновете си. Но не това е най-страшното. Момче, много наподобяващо визуално на любимия й – Папи Ханс, непрекъснато търси повод да е до нея на морето. Той я носи на ръце във водата, като и на сушата не я оставя на мира. Все още не се е разнесъл слухът, че може би брюнетката и писателят Константин Трендафилов са се разделили, но снимките подсказват, че нещата между тях не са много стабилни.

Има и друг вариант – двойката да е широкоскроена и да не изпитва ревност, когато някой от членовете й демонстрира близост с някой друг от срещуположния пол.