Младата певица Дара не планира в близко бъдеще да учи в чужбина, въпреки че преди година бе много навита за подобен вариант на живота си. Изпълнителката, която преди броени дни триумфира с наградата на „БГ радио” за най-добър женски глас, призна в половин уста пред Гала, че засега не планира да продължи с уроците. Водещата дори не можа да повярва, че чува подобно тежко признание от младата си гостенка и настоятелно й напомни, че образованието в чужбина е било нейна отколешна мечта.

„Не съм се отказала, но засега нямам такива планове”, каза Дара. Тя е щастливо влюбена в поета Константин Трендафилов, който взе също награда, но за дебют като певец и автор на текстове под псевдонима Папи Ханс. Двамата се загаджиха преди година в „Черешката на тортата” и оттогава са неразделни.

Освен на крилете на любовта, Дара се носи и на крилете на успеха, защото вади хит след хит. Последният-„Все на мен” чупи рекордите по гледаемост, а самата Дарина Йотова обикаля телевизионните студия, за да я представя. Явно сладкия живот й харесва и тя няма никакво намерение да го сменя със студентска тога, пък била и тя от престижен университет в чужбина.