Поп певицата Дара прави пореден опит за нов мъж в живота си, коментират бдителни фенове на варненката. След раздялата с Папи Ханс, късметът в любовен план отдавна не е на страната на звездата от "Х Фактор". Лудетината все се хваща с партньори, които търсят популярност на нейн гръб или такива, които са със съмнителна ориентация.

Сега новото 20 е синът на прословутия любовник на Елен Колева - Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, прякор идващ от бизнеса му в хранителната индустрия. Дара небрежно се появи в сторитата на младока Николаос, който може да няма и 21 години, но се пласира редовно сред популярните муцуни у нас. Доскоро той се подвизаваше в близкото обкръжение на Ивон Динева - дъщерята на фолк звездата Анелия и бизнесмена Коко Динев. Преди години пък се увърташе около певицата Биляна Лазарова.

Сега пък на прицел е Дара, с която са демонстрирали близки отношения и по-рано. От публикуваното стори става ясно, че именно изпълнителката на Mamacita е иницитаор за афиширането им. "Я, направи една снимка за Инстаграма, няма да се стесняваш. Покажи им как се прави!", коментира в кратко видео звездата.