21-годишната певица Дарина Йотова, която феновете познават повече като Дара, се изфука с новото си гадже. Читатели на Lupa.bg изпратиха снимки на певицата с актуалния любовник. Младежът е напълно неизвестен в популярните среди, малко по-възрастен е от варненката и двамата са заедно от месец.

Двойката се появи за сефте в ресторант за бързо хранене в София преди дни. „Влязоха в заведение за бургери, видимо доста гладни. Но бяха и доста шумни. Дара подскачаше, танцуваше и говореше на висок тон. Всички я гледаха, явно целеше да стане център на внимание. Поръча си огромен сандвич, картофки, сосове и кола. Всичко възможно най-калорично. Очевидно не пази никаква диета”, разкриха източниците ни.

След края на връзката си с поета Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, тийн сензацията не се задържа с гадже за по-дълго от няколко месеца. Дарина и Папи се разделиха миналия август, защото поетът не издържа зависимостта й към кокаина, упорито твърдят в попсредите. След поета изпълнителката на „К'во не чу” мина през още две-три легла, преди да акостира при новото си гадже.


„Първо Дара и любовникът седнаха отвън, после се преместиха вътре в заведението. Певицата на висок глас искаше сол, сосове, салфетки. Всички слушаха само нея. По-късно към тандема се присъедини още едно момче, явно приятел на певицата, която го запозна с новия си. Влюбената двойка не се криеше. Дарина милваше младежа непрекъснато, дори докато чакаха заедно поръчката”, допълни очевидецът.


Преди няколко месеца изпълнителката бе доста напълняла, впоследствие обаче ударно се втали. С последната порция бургери обаче йо-йо ефектът й е в кърпа вързан.