Тийн звездата Дара се завърна към един от спортовете, които са й голяма слабост, а именно бокса. Певицата участва активно в разработването на концепцията за последния й клип "Ella Ella" и сама предлага боксова круша в бонбонено розово като център на една от основните сцени.

Освен с безпощадни крошета, които й съсипват маникюра, Дара нокаутира реквизита като го яхва като измпровизирана люлка. „Като малка много исках да се занимавам с бокс, но нашите не ми разрешиха. Страхуваха се, че някой ще ми счупи главата. Исках да тренирам, за да стана як боец и да смачкам брат ми, с който непрекъснато се биехме. Под „биехме“ имам предвид хард кор положение, случвало се да си извадим по два зъба. Разликата ни е само две години и бяхме като куче и котка. Сега се обичаме безрезервно“, разказа пред HotNews Дара.

Хореографията на "Ella Ella" е дело на Реми Тоин, който впечатли журито на "България търси талант" като танцьор и се класира за финалите на шоуто. В режисираното от Виктор Антонов-Рик видео Дара играе и мъжкото си алтер его, което е и най-забавната й част от снимките. „Идеята беше на Саня (б.а. Арутлиева, музикалният й продуцент). Беше ми супер смешно, защото целия тоя флирт и хип-хоп перчене го разигравам на празен стол. После снимах женския образ“, обясни Дара.

Новият сингъл на певицата се вряза в радио ефира и всички дигитални платформи още с премиерата си. Песента директно дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global. Дара е съавтор на песнета заедно с норвежеца Матс Корай и англичанина Крис Янг. Събират се в последния ден на лагера за песни Sofia Songwriting Camp, който се проведе през май на Боровец, и магията се случва.