Дара, която изгря след участието си в „Х-фактор”, както другите актуални певици Гери-Никол и Тита, не се радва на възхода си, но не хвърля всички спечелени пари от участия за рокли и обувки.

Изпълнителката на хитовете „К’во не чу” и „Родена такава” пести за апартамент, научи HotArena.

Затова по-голямата част от хонорарите, които взима за изявите си, отиват в банкова сметка, която певицата се надява, че скоро ще набъбне и ще съумее да си купи мечтаното жилище. До тогава Дарина Йотова, както е цялото име на музикалната сензация, живее на квартира в София.

Родената във Варна, певица е само на 18 години, но е изключително целенасочена и отсега е наредила приоритети в жив та си. Дара е сред певците с най-много участия, но това съвсем не означава, че разполага с много средства.

„Реших, че трябва да си взема апартамент. Спестявам”, признава звездата.

Другата инвестиция, която планира, е образование, но засега смята, че закупуването на апартамент ѝ е по-належащо. Дара старателно заделя всеки лев и не си позволява скъпи покупки. Не смята да прави изключение и за балната си рокля.

Певицата подчерта наскоро, че е абсолютна измислица скорошната клюка, че щяла да се появи на дипломирането си с тоалет за 20 000 лева. Дори няма рокля все още, тъй като е прекалено заета с ангажиментите си. А освен участия и работа по нови песни и клипове, сред задачите ѝ е още успешно представяне на предстоящите матури, пише "Уикенд".