Певица Дарина Йотова - Дара удивително е заприлича на колежката си от лекия жанр Галена.  Дали заради грима, дали заради фотошопа, но на последните си снимки младата изпълнителка е докарала визия като на чалга звездата. „Ама това Галена ли е?!”, чудят се почитателите на Йотова.

Напоследък кариерата на Дара е в тотален застой. Тя от месеци не е изкарвала нов хит и се занимава предимно с реклами в социалните мрежи. Личният й живот също не върви много добре. След като се раздели с Константин Трендафилов, известен най-вече като Папи Ханс, тя така и не успя да завърже сериозни отношения с друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Тези дни продуцентите на изпълнителката от Вирджиния рекърдс разпространиха новината, че артиста им ще гони успехи чак във Великобритания. Тя е подписала договор с компания, която ще я представлява на чуждия пазар, а проекта й за там скоро ще бъде излъчен. Същевременно певицата пусна и парче на испански език - Mamacita, като феновете й не пропуснаха да я похвалят, че това е нейния език и отлично се справя с произношението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)