Младата сензация на българската поп музика — Дара, записа първото си парче на английски "My Time", което за по-малко от месец събра над 1 милион гледания в YouTube. В момента музиката на любимката на младежите звучи навсякъде. Може да я чуете в метрото, по парковете, магазините .

Още с дебютния си сингъл от преди две години — "К'во не чу" младата звезда се спечели много фенове и у нас, и в чужбина. В Instagram тя има 225 000 последователи. Пред dir.bg тя сподели много детайли за личния си живот, както и за бъдещите си музикални проекти.

Дара се раздели с Папи Ханс



За новото си парче "My Time" тя разказа следното: "Всичко се случи толкова бързо, че самата аз не успях да асимилирам кога записахме "My Time", кога снимахме клипа, кога излезе... Целият проект бе направен само за 10 часа, в които са включени и часовете за видеото. Песента записах в Румъния, а видеото снимахме тук, в България. Kачихме се на планина Витоша и заснехме много красиви кадри. Природата ни е невероятна!"

Дара трогна майка си

Дара разкри, че бъдещето ѝ е ярко. В момента певицата подготвя много нови проекти, за които се вълнува страшно. Тя споделя, че нещото, за което мечтае много е световната сцена. А когато се сдобие със световна слава, първото нещо, което ще направи, ще бъде да благодари на хората, които са ѝ помогнали да стигне до величието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude) on

Пред интернет изданието Дара проговори и за връзката си с настоящия съквартирант във Вип Брадър - Константин Трендафилов по-познат като Папи Ханс. На въпроса кои са най-отличителните качества на поета, Дара отговори "креативността му, това, че е точен в отношенията си с хората, адски дружелюбен и не на последно място - много забавен!"

Младата певица разкри, че не е влязла в къщата на Големия брат, понеже има много ангажименти и предпочита да работи усилено върху кариерата си. Дара смята, че Папи Ханс ще се задържи дълго в звездната къща, но трябва да бъде себе си и да не се поддава на провокации. Любимката на тийнейджърите сподели притеснението си, че може да изкарат бившия ѝ такъв, какъвто не е.