Поп певицата Дара се превърна в заложник на собствените си дизайнерски идеи – по време на снимките на видеото към Darbie един от костюмите й прилепна като втора кожа заради жегата и парализира движенията й. Режисьорът Виктор Антонов-Рик снима бойни сцени с певицата и нейните танцьори на закрит тенис корт при екстремни температури от 40 градуса, научи HotNews.

Ето го дизайнерското творение, което "топи" килограми.

Спортният аутфит със силиконови елементи стопил Дара с килограм зраади комбинацията от сауна ефект и динамичната сцена с кикове и симулации на крошета. „Проектът за този костюм е мой. С него представих Darbie на БГ наградите преди повече от месец, но в Пловдив беше хладно и се дишаше, докато на тенис корта след целия екшън с момчетата се чувствах като сървайвър в тропиците“, разказва с усмивка Дара.

Darbie разгърна потенциала си на хит доста преди клапата на видеото да щракне на столична жп гара, където Дара засне гонка с влак, яхнала покрива на мощна спортна кола. Тя изрично е пожелала да не я обезопасяватс въжета, за да изживее адреналина от сцената на макс, издават за hotnews близки до звездата. Докато с танцьорите й си разменяли тупаници пред камерите, около състезателното трасе се събрали десетки деца, които започнали да сканидрат името на любимката си.

Подвизите на Дара като Darbie се пренасят и на територията на луксозен магазин за мебели, чиито интериор е пренареден до неузнаваемост за целите на видеото. В рамките на един ден бяха заснети два клипа - към българската и английската версия на песента, които излизат едновременно. По английската версия на парчето ще работят екипи във Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Гърция, Румъния.

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс 

Тракът се ражда в студиото на „Вирджиния Рекърдс“, където DARA за втори път след My Time се събира да твори с румънския продуцент Monoir. За няколко часа двамата създават парчето, а само след няколко дни изпълнителката пише и български текст заедно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

Darbie е псевдонимът, който феновете дават на Dara още по време на участието й в X Factor. Събирателният образ между нашето момиче и най-популярната кукла в света е алтернатива на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie умее да пише песни, познава силата на гласа си и на сцена я използва като масово оръжие за добро настроение.