Актьорът Дарин Ангелов живее втори живот. Преди години той е претърпял инцидент, в който на косъм не се е стигнало до фателн край.

Звездата от новия сериал „Скъпи наследници“ е катастрофирал с колата, която шофирал, като заедно с него били баща му, брат му и техен общ приятел, писа „Шоу“.

„Излетяхме от магистралата със 130 км/ч и паднахме в едно дере. Бях с брат ми, баща ми и един приятел. Попаднахме в аквапланинг, завъртя се колата и така. Татко беше със счупена ключица точно до сънната артерия, шест счупени ребра отпред и 4 отзад. Бяха притиснали белия дроб, но не го бяха спукали. Шест месеца се възстановяваше. Брат ми лежа месец и половина в болница заради счупен прешлен на гръбнака. Аз бях с най-малко поражения, а карах. Имах само рана на главата“, разказва за злополуката Дарин.

Самият актьор пък спасил живота на зрител, който гледал негово представление в театъра. Нито за миг не се поколебал да прекъсне постановката „Дългият път на деня към нощта“ и да се притече на помощ на човек, който си глътнал езика. Бързата реакция на Дарин се оказала решаваща за мъжа, защото е предотвратила задушаване и в крайна сметка инцидентът не е завършил фатално.