Едно от свежите попълнения в панела на "На кафе" - актьорът Дарин Ангелов отдавна е познайник на жълтата хроника. Още преди да се утвърди с роли в киното, той попада в полезрението на медиите като гадже на певицата Мариана Попова. Романът им продължил повече от година-две, но с днешна дата чаровникът не може да си обясни как е могъл да подари най-хубавите си години на Попова.

Негови приятели са категорични, че Дарин изпада в ужас, когато се връщал в годините, когато споделял чувства с певицата. "Беше като омагьосан от нея, така го влачеше за носа, че беше като послушно момченце в ръцете на мащеха", коментират запознати с отношенията им пред HotNews.

Самата Mapиaнa била обсебена от любовта си към него и буквално го обсебвала. До преди години тя дори изтъквала, че Дарин е голямата й любов, но той едва ли може да каже същото. Днec звeздaтa oт „Cтъĸлeн дoм“ е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има прекрасна дъщеричка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darin Angelov Angelov (@darinangelovangelov) on

"Най-великото нещо на този свят е да обичаш и да бъдеш обичан. Само ти изпълваш със смисъл тези думи. Обичам те, Марси", хвали половинката си той в социалната мрежа.