Актьорът Дарин Ангелов посрещна новата година с нова дама на сърцето си. Какво очаква от 2012-та в личен план и в кариерата си, разберете от интервюто му:

- Дарко, Честита нова година! Да си жив и здрав!

- За много години! Любов и здраве ви желая!

- Как изкара на Нова година?
- Беше много приятно, красиво и романтично. Бях извън в София, във Велинград. Бях в компанията на една много, много прекрасна жена.

- С коя от всичките носителки на титлата "Мис България"?
- Не е "Мис България", това, което се пише, са спекулации. Занимава се със съвсем други неща, но засега толкова. Бях и с още много приятели.

- В какво се състоеше романтиката в новогодишната нощ?
- Приятна атмосфера, хубава компания, тихо, топло и прекрасно място. Романтиката не винаги е само между мъж и жена, тя може да бъде и в атмосферата на празника. Затова смятам, че ще бъде една много приятна, въпреки икономическите трудности, година.

- Как започва твоята година в Народния театър?
- С представления! Последното заглавие, което извадихме вече миналата година, е „Ревизор”, постановка на Мариус Куркински, сега ни очакват нови руски пиеси. Тази година в Народния театър е сезон на руската драматургия. Евентуално ми предстои работа с един топ руски режисьор. Александър Морфов също ще поставя, но засега никой от актьорите не знае как ще бъде разпределен.

- Заговори за спекулации. Често свързват името ти с Ромина Андонова и Славена Вътова. В какви взаимоотношения си с тях?
- Познавам ги, много добри приятели са ми. Особено със Славена сме много близки. Благодарение на пресата започнахме да избягваме някои чувания и виждания, защото където и да се появим, винаги излизат някакви жълти неща, които не съответстват на истината по никакъв начин. И с Ромина, и със Славена имаме нормални човешки взаимоотношения. Нека жълтата преса да си вземе поука.

- Коя е последната голяма глупост, която прочете за себе си?
- Те са много! Но последният хит, който прочетох беше, че г-н Тасевски искал да ме бие. Този човек съм го виждал само един единствен път. Нито ми знае телефона, нито ми се е обаждал, нито ме е заплашвал, а няма и за какво да го прави. Така че никой не иска да ме бие! Поредната спекулация и преиначаване на нещата за допринасяне на изкуствени взаимоотношения между хората.

- Твоят брат близнак Деян е един стабилен човек със семейство. Ти нямаш ли такива намерения?
- Имам намерения, стига да срещна подходящия човек.

- Чувстваш ли се плейбой и секссимвол?
- В никакъв случай. Предпочитам един ден да ме запомнят като символ на театъра, отколкото с тези преходни клишета. Това са пълни глупости. Всеки ден се ражда по някой секссимвол, а това е толкова нелепо. Предпочитам хората да дойдат и да видят в театъра с какво се занимавам, отколкото да съдят по външния ми вид.

- Вече страх ли те е да се снимаш до някоя Мис България?
- Не ме е страх от никого, притеснявам се за хората, до които се снимам и до които ме снимат, защото създавам на тях проблеми. Някой ден ще се появя на някое мероприятие с майка ми и понеже не я познават веднага ще ме изкарат човек, който ходи с най-различни възрастни жени. Но ще продължавам да се снимам, с когото си искам.

- Какво искаш да си пожелаеш за 2012-та година в личен план?
- Преди всичко да съм здрав, да имам много любов и най-вече вдъхновение.

Интервю: bliasak.bg