Дарин Ангелов изгуби портфейла си с пари и документи и пусна апел в сряда вечер във Фейсбук, който има информация по случая, да му помогне.

Актьорът, брат близнак на Деян Ангелов, с когото се вихрят постановки в Народния и Младежкия театър, пазарувал вечерта си жена си Антония в „Стрийт шефс“ на ул. “Ангел Кънчев“ и „Парчевич“, когато установил, че портмонето го няма.

Дали го е изпуснал, или някой го е свил от джоба му, също няма представа – просто в един момент усетил липсата му. Дарин, който в момента снима в новия сериал на bTV, получил съобщение още на другата сутрин, но не в личния си профил, а във фенски, създаден му от почитатели, на който той е администратор, че документите му са открити.

Благата вест дошла от сърцат човек на име Димитър Йонков, който го известил че намерил подхвърления портфейл в градинката край НДК. Видял вътре на имената на документите и на кого принадлежи и веднага потърсил връзка с актьора в социалната мрежа. Дарин обаче бил на снимки за тв поредицата и не успял лично да благодари на добронамерения господин, затова на срещата да ги вземе отишла съпругата му Антония, с която отскоро се радват на малката си дъщеричка Дария, кръстена на него.

За щастливия развой на събитията възпитаникът на Стефан Данаилов написа статус: “Искам да изкажа огромната си благодарност на Dimitar Yonkov, който намери документите ми и намери начин да ме открие и да ми ги предаде. Благодаря ти за всичко, което направи и намери време да направиш един човек щастлив. Респект!!!“

Единственото неприятно в случая е, че парите от портфейла липсват. Кой и кога ги е измъкнал няма как да се знае, а дали за сумата си струва човек да се ядосва, Дарин отвърна вчера пред „Монитор“: “Не бяха много, но не са и малко“. Освен на снимачната площадка чаровникът има и доста изяви на сцена и затова призова хората: “Идвайте на театър!“