Един от най-обичаните родни актьори – Дарин Ангелов, който от известно време се изявява и като панелист в предаването „На кафе“, пропищя от онлайн измамници. За седмица се появиха три фалшиви профила, които се представят за Дарин.

На Ангелов не му е никак приятно да злоупотребяват със самоличността му и използва профила си в Инстаграм, за да покаже на фенове и приятели измамата и съответно те да бъдат докладвани и премахнати. Той качи снимки и на трите профила.

„Тези профили са фалшиви, аз нямам личен профил във Фейсбук“, категоричен е Дарин. В тази социална мрежа той има само официална страница. Личен акаунт е само този в Инстаграм, пише „Телеграф“.

В началото на месеца пък стана ясно, че Дарин е един от участниците в тазгодишното шоу „Маскираният певец“. Той бе зад маската на глapyca, като не скри, че е било особено трудно да заблуди хората около себе си и най-вече - колегите си.

„Послъгвах в студиото, тъй като имаше подмятания от страна на колегите, но се правех на разсеян. Някои ме подозираха, други според мен ме бяха разкрили. Беше много интересно и забавно. Лъгах много. Стана ми криво и неприятно. На моменти за малко да се изпусна, но се сдържах и не казах на никого“, сподели актьорът в студиото на „Здравей, България“.